PIECZEMY,
BY PRZYWOŁAĆ SMAK I ZAPACH,
KTÓRE PAMIĘTAMY Z BABCINEJ KUCHNI.

UŻYWAMY WYŁĄCZNIE CERTYFIKOWANEJ
EKOLOGICZNEJ MĄKI Z POLSKICH ZBÓŻ
→ Z CZYSTYCH TERENÓW BIESZCZAD.

SERCEM NASZYCH WYPIEKÓW JEST MASŁO,
A SERCEM NASZEJ DROŻDŻÓWKI KRUSZONKA.

BUDYŃ GOTUJEMY Z TŁUSTEJ ŚMIETANKI
PRODUKOWANEJ TRADYCYJNĄ METODĄ
W LOKALNEJ MLECZARNI.

DODAJEMY DO NIEGO PRAWDZIWĄ
WANILIĘ Z MADAGASKARU.

NAJWAŻNIEJSZE SĄ DLA NAS
DOBRY PRODUKT
I JAKOŚĆ TEGO, CZYM WAS KARMIMY
→ W TEJ KWESTII JESTEŚMY
BEZKOMPROMISOWI.

NASZE MAŁE MIEJSCE TO MANUFAKTURA
· WSZYSTKO ROBIMY OD PODSTAW ·
WkŁADAMY W TO DUŻO PRACY I STARAŃ.

DROŻDŻÓWKI PIECZEMY OD RANA
I SPRZEDAJEMY TYLKO TEGO SAMEGO DNIA
MAKSYMALNIE KILKA GODZIN PO WYJĘCIU Z PIECA
→ ZAWSZE ŚWIEŻE I PACHNĄCE WSPOMNIENIAMI.

TO NIE SĄ BAJKI ANI PIĘKNY MARKETING.
TO TRANSPARENTNOŚĆ
I NASZA OBIETNICA JAKOŚCI.

U NAS SIĘ NIE ODPIEKA, NIE ODMRAŻA,
NIE OSZCZĘDZA NA SKŁADNIKACH, NIE UDAJE,
NIE UŻYWA CHEMII I DZIWNYCH DODATKÓW.

SKŁAD I GRAMATURA NASZYCH SŁODKOŚCI SĄ NIEZMIENNE.

SZCZERZE LUBIMY TO, CO ROBIMY,
DLATEGO BARDZO NAS CIESZY,
ŻE Z NAMI JESTEŚ I TO DOCENIASZ.

DZIĘKUJEMY!